Etusivu Tule meille töihin Yhteystiedot

Veteraanipuisto

Esteetöntä vuokra-asumista Graanin alueella

Veteraanipuisto on esteettömyyttä kaipaaville senioreille tarkoitettu asuinyhteisö. Se sijaitsee Graanin alueella, lähellä kauppakeskusta. Saimaan upeita maisemia tai Mikkelin kaupungin siluettia voi ihailla omasta ikkunasta tai asua vaikkapa omassa saunallisessa kattohuoneistossa.

Talossa on 55 vuokrahuoneistoa viidessä kerroksessa. Kaikissa asunnoissa on parveke. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevat kattohuoneiston lisäksi sauna sekä takkatupa. Pohjakerroksessa on yhteinen yhteistila, asukkaiden kerhotila, sekä pesula- ja varastotilat.

Veteraanipuistoon laaditun toimintamallin tavoitteena on lisätä asukkaiden aktiivisuutta sekä pitää yllä heidän toimintakykyään.  Asukkaiden aktiivinen toimintaryhmä järjestää viikoittain yhteisiä tapahtumia omien toiveidensa ja innostuksensa mukaan. Kerrostalosta löytyy myös avoin kuntoilupiste asukkaille.

Veteraanipuisto valmistui elokuussa 2000. Alunalkaen Veteraanipuisto on rakennettu ikäihmisten palvelutaloksi. Rakennuksen tilojen uudistamista ja parannustöitä toteutettiin vuonna 2017.

 

taloikoni

Yhteystiedot

Yhteystiedot:
Veteraanipuisto
Graanintie 12
50190 Mikkeli

Vuokra-asioissa yhteydenotot:
Kappalaisenkatu 8
50170 Mikkeli
puh. 044 7154095

Kartta